Charkbricka till betting med polarna

Betting med tilltugg

Brukar du samla dina vänner för att se på italiensk fotboll och spela på odds? Att bara fokusera på betting blir långtråkigt och därför kan du överraska dina vänner med en italiensk charkbricka med härliga smaker. I gengäld får du glada vänner som gärna återkommer på besök nästa helg. Charkbrickor är tacksamma att göra eftersom det inte finns några givna regler, utan de får gärna vara varierande med tillagat och lufttorkat kött samt milda och starka ostar. Besök Casinobonus24.se och hitta ditt favoritspel!

Många väljer det klassiska alternativet prosciutto di Parma framför prosciutto di San Daniele. Det senare alternativet är dock minst lika spännande och välsmakande. Prosciutto di San Daniele kommer från nordöstra Italiens fuktiga klimat och är styckat från grisarnas benpartier. Köttet konserveras i åtminstone 13 månader och har en salt men mild smak. Ett annat klassiskt alternativ är bresaola, en charkprodukt från Lombardy i norr. Det är biff från nötlår som kryddats med salt och andra kryddor, smaken är mild men härligt god. Om du söker ett alternativ med tydligare smak kan du inhandla het capicola, vilket är grishals som lagrats i fett. Den liknar på många sätt skinkorna från Parma och San Daniele, men är betydligt starkare i smaken.

När du ägnar dig åt betting får du inte endast nöja dig med goda skinkor, utan även goda ostar. Italien har många ostar att erbjuda på sitt bord. Du känner säkerligen till ostar som gorgonzola, mozzarella, Parmigiano-Reggiano och Pecorino. Flera av dem passar utmärkt på charkbrickan. Ett annat alternativ som är värt att rekommendera är ricotta som är en ost tillverkad av vassle från fårmjölk. Den är något grynig men gräddvit – smaken är god och söt. Kom ihåg att det inte finns några givna regler för hur en charkbricka ska se ut, välj därför vad som passar din smak och vad du tror dina vänner uppskattar. Om de inte är alldeles för uppslukade av betting kommer det att uppskatta din överraskning.

Vid betting kan det vara trevligt att utöka charkbrickan med annat än ost och skinka. Försöka att tänka enkelt för att charkbrickan inte ska bli en börda. Du kan köpa oliver, eller olivolja, samt grissini och tapenade. Hitta en variation som passar alla.

betting